Ons werk brachten we onder in 3 categorieën: nest, stiel & trouwerij.Ontdek al onze beeldverhalen hieronder:

Wij maken graag beelden van jullie nest. Of dat nu als koppel is, aan de start van een leven samen, tijdens het bouwen van zo’n nest of net wanneer de kuikens uit vliegen. Weij zijn er, wij kijken mee en leggen de tastbare herinneringen vast om voor altijd naar terug te grijpen.

Verwacht bij stiel geen stereotype beelden. Ik ga mee het veld op, letterlijk of figuurlijk, en maak beelden van jou terwijl je aan het werk bent. Ik probeer op zoek te gaan naar de sprankeling in de ogen van een maker en vereeuwig de passie die jou als ondernemer maakt tot wie je bent.

Een trouwerij bestaat uit een aaneenschakeling van momenten die je het liefst voor altijd tot in detail zou willen onthouden. Laurein weet exact wanneer ze moet klikken om dat speciale beeld voor jullie vast te leggen. Naast de grote momenten zijn er ook nog heel veel andere, kleinere, maar niet minder betekenisvolle gebaren en laat net die gebaren Laureins kleine gelukjes zijn. Tom, als videograaf, maakt voor jullie een memorabele ‘aftermovie’ die bij voorkeur vaak bekeken wordt. Dat hij in een ver verleden drummer was, brengt nu vooral met zich mee dat hij zonder moeite de juiste muziekkeuze maakt om jullie verhaal op te leuken.

heimat sublogo

We komen graag naar jullie toe en leggen jouw heimat vast.

Contacteer ons